Zašto isla®?

Moje grlo. Moj odabir. Moja isla®.

Zašto isla®?

Moje grlo. Moj odabir. Moja isla®.

Naša priča i naše vrijednosti

Grlo i glas imaju neprocjenjivu vrijednost i upravo iz tog razloga već gotovo 150 godina razvijamo proizvode koji će Vam pomoći, od prvog grebanja u grlu, pa sve do akutne primjene kod tegoba s grlom i glasom. Na taj način bismo Vam, u pravom smislu riječi, htjeli omogućiti snažan glas jer vjerujemo u to da s našim glasom možemo pomicati planine. Glas nam omogućuje da izrazimo naše misli i osjećaje, pa čak i da promijenimo svijet.

Iz jedne male ljekarne u cijeli svijet

Priča o uspjehu marke isla® započinje predajom ljekarne Rosen-Apotheke osnova, koju je 1826. godine osnovao Georg Heinrich Engelhard, u ruke njegovog sina Karla Philippa. Karl Philipp Engelhard, iako nije dalje vodio ljekarnu, nastavio je ideju da se za ljude učini nešto dobro. On je razvio originalnu recepturu za pastu od islandskog lišaja koji je kamen temeljac našeg poduzeća. Proizvod isla® moos još je od 1872. godine jedan od naših najuspješnijih kvalitetnih proizvoda. Međutim, tu priči nije kraj: Proizvod isla® moos jedno je malo obiteljsko poduzeće lansiralo u međunarodno poduzeće s trenutno više od 400 djelatnika.

150 godina

Otkrijte proizvode isla®: spas za grlo i glas

Inovacije i istraživanja za očuvanje Vašeg zdravlja

Sva naša pažnja usmjerena je na očuvanje grla i glasa. Više od 60 godina predano provodimo istraživanja na našim proizvodima isla® za Vaše zdravlje. Pri tome se oslanjamo na najnovije tehnologije u službi Vaše dobrobiti. U okviru marke isla® Vam naravno težimo pružiti najkvalitetnija istraživanja te iz tog razloga provodimo mjerenja prema najvišim međunarodnim standardima kvalitete.

Inovacije i istraživanja

Naša predanost

S proizvodima isla® nadilazimo vlastite horizonte. Važan nam je održiv razvoj te nam je stoga bitno preuzimati društvenu odgovornost i podržati socijalne projekte. U našem poduzeću sve kreće s iscrpnim educiranjem i poticanjem djelatnika. A također jamčimo i pažljiv odabir i kontrolu sirovina za naše proizvode.

Imate grlobolju?

isla® original

Svi proizvodi isla®

Kod tegoba s grlom i glasom

  • Učinkovita pomoć u regeneraciji i ublažavanju nadražaja kod zahvaćenih sluznica
  • Intenzivno vlaženje sluznice grla i ždrijela
  • isla® junior i isla® original namijenjeni su za djecu stariju od 4 godine – isla® medic za stariju od 6 godina