Za liječenje kašlja punom snagom bršljana

 • Prospan® sirup za liječenje kašlja

  dio kućne ljekarne u svakoj obitelji s djecom

  • Od 2 godine starosti
  • Voćni okus trešnje
  • Ne sadrži šećer ni alkohol

  Učinkovit i dobro podnošljiv - pogodan ne samo za djecu, već i za cijelu obitelj. U svakoj kućnoj ljekarni trebao bi se nalaziti Prospan® sirup za liječenje kašlja. S finim okusom trešnje jednostavno ga je uzimati, a ne sadrži ni šećer ni alkohol. Suhi ekstrakt lista bršljana u sirupu odgovara svima starijim od 2 godine.

  Download upute PDF

 • Prospan® Liquid

  oralna otopina idealna za primjenu izvan kuće i na putovanju

  • Uzima se direktno u usta, nije potrebna voda ni žličica
  • Svježeg okusa mentola
  • Obavezan dio svake kućne apoteke.

  Praktično rješenje kad niste kod kuće. Vjerojatno vam je već poznata situacija - ostanak kod kuće u krevetu radi prehlade i kašlja jednostavno nije moguć. Uz Prospan® Liquid lakše ćete prebroditi ovu situaciju: oralna otopina ugodnog okusa, pakirana u pojedinačne doze, vrlo jednostavno se uzima, nije vam potrebna dodatna tekućina niti žličica, direktno iz vrećice u usta gdjegod se nalazili.

  Download upute PDF

 • Prospan® šumeće tablete za liječenje kašlja

  • Šumeće tablete - kada vam je potreban unos dodatne tekućine
  • Otopina šumeće tablete može se piti hladna ili topla
  • Idealno rješenje za pacijente koji uzimaju dosta drugih lijekova jer nije zabilježeno štetno međudjelovanje Prospan®-a s drugim lijekovima.

  Kada vas uz kašalj muči i zimica, Prospan® šumeće tablete za liječenje kašlja odgovarat će vam kao topli napitak. Topla otopina Prospan®-a ima ugodan okus, grije i djeluje umirujuće na podražajni kašalj - bilo topla ili hladna, dobra je i za unos dodatne količine tekućine u organizam.

  Download upute PDF

 • Prospan® pastile su tu 

  Biljni lijek Prospan pastile otapaju se u ustima i pomažu kod ovog problema 

   


  Kašalj može izrazito nadražiti grlo i stovoriti osjećaj “poderanog” grla, nevezano uz grlobolju. Prospan prirodni lijek s ekstraktom suhog bršljana smiruje i liječi kašalj, a smirivanjem kašlja i i problemi s grlom se ublažavaju i postupno nestaju.

  Download upute PDF

Ukratko o prednostima Prospana®

Prospan® – jedinstven poput otiska prsta

Prospan® lijek za liječenje kašlja proizvodi se jedinstvenim proizvodnim postupkom. Takvim postupkom dobiva se zaštićeni oblik ekstrakta, Prospan® zaštićeni ekstrakt bršljana EA 575®.

Upravo takvim ekstraktom može se učinkovito liječiti složene mehanizme nastanka kašlja i stanja praćenih kašljem. Prospan® razrjeđuje ljepljivu sluz nakupljenu u bronhima i omogućava njezino lakše iskašljavanje i izbacivanje iz tijela. Opuštajućim učinkom na glatku muskulaturu bronha, proširuju se dišni putevi i olakšava disanje. Ekstrakt bršljana djeluje i protuupalno te pospješuje zacjeljivanje.

U usporedbi s drugim proizvodima za liječenje kašlja, djelovanje Prospana® je višestruko. Osim kod akutnih oblika kašlja, Prospan® je primjenjiv i kod liječenja kroničnih i upalnih bolesti bronha u kojima se kašalj javlja kao simptom bolesti.

CloseOva internetska stranica koristi tzv. "kolačiće" (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i prilagoditi u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice prospan.hr slažete se s korištenjem “kolačića".